top of page

BUDAPEST

CORVINUS

Egyetem

11   /   06   /   2012

Magyarország első outlet jellegű bevásárló központja az M1-M0 csatlakozásánál, 2004. -ben nyitott meg 5 épületrésszel, azóta folyamatosan bővült, mára 14 épületrészből áll. Az outlet központ tipikus jellemzői a városias térre emlékeztető belső udvar, amely a vendégparkolót veszi körül és amely körül nyitott árkád alól nyílnak a kereskedelmi egységek. Az épület együttes építészeti megjelenése egységes az ország hagyományos építészeti stílusának megfelelően, magas tetős épületrészekkel, vakolt és kőburkolat falburkolatokkal. Az épületeket az üzletek előtti széles nyitott-fedett passzázs vonulata foglalja egységbe.

 

A 2018-ban átadott IV. ütem kávézó és a terasz épülete már nem a hagyományos stílust képviseli az új modern irány az acél vázszerkezetű, fém fegyverzetű szendvicspanel homlokzatburkolattal és a terasznál acél szerkezetű, földig érő portálszerkezet és árnyékolt üvegtetős kialakítás.

Az új kávézó körüli belső dísztér az épülettömbök és a passzázs között, illetve az új food court előtti városias tér, park, játszótér egyedi megjelenést eredményez a megújult bevásárlóközpontnak.

PORTFOLIÓ
bottom of page